Het HartfunctiePlatform is een Nederlands platform gericht op hartfunctieonderzoek. Dé plek voor hartfunctielaboranten om eenvoudig informatie te vinden en te delen. Het HartfunctiePlatform biedt informatie over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en een overzicht van actuele bijscholingen en recente vacatures. De kennisbank is opgezet vanuit de gedachte dat toegang tot kennis en hulpmiddelen essentieel is voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering, Door het verzamelen van een verscheidenheid aan informatiebronnen en hulpmiddelen op één centraal punt hopen wij daaraan een bijdrage te leveren.

  • Voeg een bijscholing toe
  • Plaats een vacature

Voeg een bijscholing toe

Het HartfunctiePlatform biedt u gratis de mogelijkheid eenvoudig en doelgericht uw bijscholing onder de aandacht te brengen. U kunt eenvoudig zelf uw bijscholingen plaatsen en bestanden koppelen op deze site.

Plaats een vacature

Bent u op zoek naar een hartfunctielaborant in vast dienstverband of heeft u een opleidingsplek beschikbaar? Plaats dan een vacature op onze site. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct flexibele ondersteuning op uw hartfunctieafdeling? Klik hier.

 

Direct ondersteuning

Contactgegevens

Olivier Haverman

Het HartfunctiePlatform is een initiatief van Olivier Haverman MBA, functie- laborant / echocardiografist.

LinkedIn Profiel

Het Hartfunctie-Platform draagt bij aan kennis-ontwikkeling en kwaliteitsverbetering binnen het vakgebied.